Kineziológiai oldás hangtálakkal

Az elménk hatalmas változásokhoz segíthet hozzá tudatalattinkban tárolt belső képeink segítségével, de ehhez elő kell hoznunk őket, szembe kell néznünk velük.

Gyengéden kísérlek át ezen a folyamaton a hangtálak finom éteri hangjai közt. 

„A tibeti orvoslás szerint a hangtálak hangjai olyan kapukat képesek megnyitni, melyeken keresztül közvetlen kapcsolatot tudunk létesíteni az égi hatalmakkal és a legmélyebb belső Önvalónkkal, képes hidat építeni a szellem világa és a földi valóság között.”

A hangtálak rezgései egy olyan mély relaxált, ellazult tudatállapotot hoznak létre („theta állapot), melyben a tudatalatti hozzáférhetővé válik és pozitív megerősítéseink, vizualizált képeink mélyen beépülnek elménkbe, vagyis az agy az építő gondolatainkat igaznak fogadja el. A képek gyógyító erejét a tudósok agyi képalkotás vizsgálatával igazolták, bizonyítva, hogy az agyunk képes a változásra, mert az új tapasztalások új idegpályákat hoznak létre benne. Ezek ismétléssel aztán felerősödnek a fókuszált figyelem és a koncentráció segítségével pedig mélyülnek, egészen addig, amíg végül automatikussá válnak.

Így a tudjuk régi elavult mintáinkat, negatív gondolkodásunkat felülírni és fejlődni a vizualizáció, az imagináció által, mindezt a hangtálak gyengéd ölelésében….

Mihael Merzenich idegtudós szerint egy új agytérképet alakíthatunk ki az imagináció technikáival. A módszer alkalmazása után a régi félelmek felbukkanásakor új gondolatok, viselkedésminták jelennek meg, repertoárunk bővül, képesek leszünk olyan helyzetekben is helytállni, amelyekkel korábban nem birkóztunk volna meg.

Van akinek egy alkalom elég a változáshoz, van, akinek több alkalomra van szüksége ez egyén és probléma függő. Kezeléseim során ráláthatunk a problémáink mögötti okokra. Ez lesz a megoldás felé vezető utunk első lépcsője. Amikor megtörténik ez a „rálátás”, új megoldási lehetőségeket látunk meg. Előfordulhat hogy önmagában elég ez az új nézőpont a változáshoz és hogy el tudjuk engedni a régi fájdalommal, szorongással teli belső képeinket.

Klienseim arról számolnak be, hogy amikor ez az elengedés megtörténik, akkor ezt az érzést egy egészen mélyről jövő zsigeri felszabadultságként élik át. Vannak komolyabb lelki sebek, ami oldásához több idő kell és több féle módszer. Vizuális technikákat, gyakorlatokat, megerősítéseket, a kineziológia energetikai gyakorlatait, mozdulatsorait használom, melyek aktiválják az elménket a változásra és az új belső kép kialakítására. Az új kép nyugalommal tölt el, a belső békességünk megalapozza belső stabilitást adhat, egy olyan erőt, amihez mindig visszatérhetünk. 

Számomra a kezelés nem ér véget a találkozónkkal, fontos az „utólagos figyelem” követem a klienseim útját, időnként adok otthoni „házi feladatot” kezelés után is megkapod a támogatást, erősítést, amikor csak szükséged lesz rá, de ami a legfontosabb, Veled lesz ez  az új hitrendszered, az új belső erőd,

A kezelés végére létrehozott új belső kép egy jóleső belső érzést, önbizalmat ad, kompetensnek érezzük magunkat az életünkben. Egy új megküzdési stratégiát építünk fel a traumás élethelyzetekkel szemben. Idővel a jóérzések természetessé válnak, és elkezdünk bízni abban a képességünkben, hogy meg tudunk küzdeni az életünk nehézségeivel.

A hangtálas kineziológia oldás nem tüneteket kezel, hanem képessé tesz arra, hogy megerősödj, egyedül is boldogulni tudj és egy kiegyensúlyozottabb, örömtelibb életet élhess.

VISSZAJELZÉS:

A fel nem dolgozott negatív élményeket, benyomásokat tudat alatt egész életünkben teherként cipeljük. Olyan mélyre temetjük magunkban, hogy ne kelljen együtt élni velük, inkább nem veszünk róluk tudomást. Ezek az elfojtások későbbi testi tünetekben nyilvánulhatnak meg.

Erikánál ez allergia és az asztma volt, ami a kineziológiának mára már a múlté.

„Egy munkahelyi krízis során találtam meg Vikit. Teljesen kimerültem a stressztől, a nagy nyomástól, ami nap mint nap ért, utáltam bejárni, minden nap nehezen, fáradtan indultam el. Egyre jobban fogyott az életerőm, a légúti panaszaim fokozódtak, allergiás, asztmás rohamok törtek rám.

A hangtálak még korábban is megfogtak, Viki egyik hangfürdőjén, hamar megéreztem, intenzív, nyugtató hatásukat, ezért a hangtálas kineziológiát választottuk a problémám gyökerének oldására.

Megkerestük a fulladásom okát. Előjöttek gyerekkori, sőt előző életbeli minták, történetek, fogadalmak, amikkel szembe kellett néznem. Szerencsére Viki végig mellettem volt, éreztem, hogy biztonságban vagyok, gyengéden tartja a teret a változásaimhoz, . Apánként hoztuk felszínre a „démonaimat” , apránként szelidítettük meg őket. Szembe tudtam nézni velük és megkönnyebbültem, újra meg újra, minden oldással oldődtam és hamar elkezdtem érezni a fizikai változásokat is. Az közös munkánk hatására elmúlt az asztmám és az allergiám, ami már a mindennapjaim része volt. Folyamatos szénanátha, a sorozatos tüsszentések, orrfújások, viszkető pöttyök, könnyező szemek, a százas csomag zsebkendő alapfelszereltség volt a táskámban. Most újra mélyeket tudok lélegezni, kidobhattam a megszabadultam az allergiától, simogathatom a cirmosokat és beleszagolhatok a frissen levágott fűbe szabadon, minden következmény nélkül. Fellélegeztem a szó valódi értelmében. Az tüneteim leküzdésen túl, újra magamra találtam, megtaláltam a helyem az életben, a múlt lezárva végre a saját életemet élhetem .Új munkahelyem van, ahol jól érzem magam, és elkezdtem nyitni a világra, ismerkedni is. Jól érzem magam és ezért végtelenül hálás vagyok Vikinek és a hangtálainak.” V