Visszajelzések

„Kommunikációs blokkjaim miatt mentem el Vikihez.Zavarban voltam, ha több ember előtt kellett beszélnem és rosszul éreztem magam emiatt. És persze nem mertem úgy kinyilvánítani a gondolataimat ahogy szerettem volna. A kineziológia és a hangtálak segítségével könnyedén felderítettük a mélyen megbújó okokat, és onnantól végre meg merem mondani a másik embernek amit gondolok, és fesztelenül kommunikálok több ember előtt is.Én is meglepődök magamon, hogy milyen természetesen mennek azóta a beszélgetések és ennek nagyon örülök.Köszönöm Viki!” (K.H.)

Kamasz fiammal elég régóta feszült, idegörlő, békétlen volt a kapcsolatunk.Úgy éreztem, itt az idő ezen változtatni, így jutottam el Vikihez. Visszagondolva a legelső találkozásunkra, ami családállítás volt, most is meghatódok. Viki végtelen kedvességgel, profizmussal, gyengéden tartotta a teret, amiben teljes sebezhetőséggel oldódott fel minden, ami nem engedte a feltétel nélküli szeretet áramlását anya és gyermeke között.Mázsás súlyoktól szabadultam meg és eltűnt a kettőnk közötti megmagyarázhatatlan feszültség.S az a szép ebben, hogy ha valaki változik a családban, az a többiekre is hatással van. Azóta is harmonikus, tápláló és szeretetteljes a kapcsolatunk a fiammal.Mindenkinek ajánlom Vikit nagy szeretettel! (I.K.)

2 hónappal ezelőtt kezdtem el Vikihez járni. Életem legboldogabb időszakát beárnyékolta egy olyan probléma amit éreztem, hogy egyedül nem tudok megoldani. Kisfiam születése után pár hónappal elkezdtem álmatlansággal küzdeni, amit nem a babához való felkelés okozott. Ébren forgolódtam éjszakákat miközben a babám édesdeden aludt. Annyira kimerültem, hogy szorongásos panaszaim lettek, majd végül egy pszichiáternél kötöttem ki. Nyugtatót adott és ezzel elintézettnek tekintette a problémámat. Éreztem hogy, bár a nyugtatóval panaszaim jelentősen enyhültek, de nem oldja meg az alap problémát. Ekkor találtam rá Vikire. 🙂 Az első találkozókor azt mondta „azt tudnod kell hogy ez nem csodaszer, nem fog varázsütésre megoldódni minden”. Kicsit elszomorodtam, talán szkeptikus is voltam. Aztán ahogy teltek a hetek szépen lassan éreztem, hogy valami változik. Mindig kaptam a hétre házi feladatot, a napom részévé vált ezek gyakorlása és ezzel kialakítottam magamnak egy kis Én időt. Elkezdtem nyugodtabban, odafigyeléssel és főleg türelemmel megvizsgálni a problémámat. Vikitől megtanulva sikerül megnyugtatnom annyira magamat hogy 1 hónap alatt leraktam a nyugtatót és képes vagyok nélküle aludni. Előtte 4x próbáltam meg a gyógyszert elhagyni, borzalmas volt és mind kudarcba fulladt. Bárcsak hamarabb összeszedtem volna az erőt és energiát, hogy a pszichiáter helyett a kineziológiát válasszam. Nem csodaszer…de ami Vikinél történt az Nekem a CSODA volt. Mindent köszönök!!! (O.L.)

Kedves Viki! Több mint fél évvel ezelőtt érkeztem meg hozzád, keresvén sok lelki és testi gondomra a választ.Pár hónap alatt nagyon sok mindenre választ kaptam, és a nyár folyamán rengeteg pozitív érzéssel jött a változás az életemben. Magabiztosabb lettem, elindultam azon az úton amit eddig csak keresgéltem, egyedül hozok fontos döntéseket, és kiegyensúlyozottabb lettem. Úgy érzem amikor hozzád megyek, hogy bármire van megoldás, és ha kérdésem van megkapom a választ. Nagyon örülök, hogy megismertelek, és ha bármi elakadás lenne az életemben most már tudom kihez menjek nyugodt szívvel. Köszönöm Neked (E.R.)

Egy bizonytalan, az élet megélését elfelejtő emberként érkeztem hozzád, aki a túlélésre játszott, mind lelkileg mind szellemileg(idegileg), tudtam, hogy szükségem van a változásra. A csodálatos csoportos hangfürdők után az egyéni találkozóink alatt minden egyes nálad töltött alkalom után oldódott a bennem lévő feszültség, frusztráció, rátekintve a hozott családi dolgokra és azt levetítve az életemre kezdtük az oldást, már pár alkalom után megváltozott az életem. A hangfürdők ölelésében és a beszélgetésink után a lelkem szárnyalni kezdett. Visszatért az önbizalmam és újra rájöttem, hogy igen is számomra az élet igazi megélése a legfontosabb. Mindennap tudatosítom a megbeszélteket és könnyebben és nyugodtabban kezelem a nehézségeket, végre újra érzem, hogy élek és ezért a közös munkáért végtelenül hálás leszek egész életemben.” (M.I.)

„Amikor felhívtam Vikit, tudtam, hogy egyéni hangtálterápiát is használ és azt is tudtam, hogy személy szerint rám nagy hatást gyakorolnak a hangok, de azt nem tudtam, hogy annyi más tudással is rendelkezik. A találkozásaink során feloldódtak a régi hiedelmeim és képes voltam tiszta fejjel és tiszta szívvel olyan döntéseket hozni, ami végül egy teljesen új élet elkezdéséhez elegendő lökést adott. Sosem fogom elfelejteni azt a lebegő testérzetet, ami aztán öntött el, amikor elhagytam a kezelést. A beszélgetéseink hatására szépen elindult a belső kommunikáció önmagammal, álommunka formájában. Valahogy elkezdtem magamat jobban benne érezni a testemben. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy válaszkereséseiben használja fel az egyéni hangtálterápia kínálta lehetőséget. (K.D.)

Először is elképesztő, ahogyan a rávezető kérdéseiddel hozzásegítesz a felismerésekhez, aha-élményekhez. Ezen kívül nagyon örülök, hogy a kineziológiát is alkalmazod a terápiádon, szuper, hogy több feldolgozandó dolognál megnézed, melyiken fontosabb elsőként dolgozni, illetve melyik aktív(abb) seb. A tibeti hangtálazásnál pedig megszűnik a tér-idő kontinuum, óvatosan megnyílik az aktív seb, majd úgy kitisztul, hogy nem is gondolná az ember, hogy ez ennyi idő alatt ilyen mértékben lehetséges. Elképesztő! Eddig mindkét alkalom olyan volt, mintha újjászülettem volna. Ezeket a kezeléseket mindenképp rendszeresíteni szeretném. Egyébként pszichológusnál is jártam egy pár alkalommal, de itt sokkal nagyobb léptékben haladok a gyógyulással, fejlődésben, sokkal komplexebb, úgyhogy nagyon köszönöm!” (B.A)

Amikor Vikihez mentem, már moocorgott bennem hogy újra elő kellene hoznom a kreatív énem. A kezelés meglepett, mert teljesen más módszerekkel dolgozott mint ahol előzőekben voltam. Az oldás hangtálak segítségével történt. Elvarázsoltak a hangtálak és hatásukra elkezdtem szárnyalni. Újra alkotok, még nem festek, de megtaláltam azt a festési módszert, amivel jelen pillanatban ki tudom magam fejezni. Hálásan köszönöm!” (A.A.)

„Viktóriával és a meditációs hangtálaival először 2017- ben találkoztam egy jóga stúdióban. Az első csoportos óra után éreztem hogy Viki jelenléte és a hangtálak rezgései is milyen jó hatással vannak rám. Azonnal bizalmat szavaztam Vikinek és az óra után elmeséltem, hogy a férjemmel már 5 éve próbálkozunk hogy kisbabánk születhessen, sikertelenül. Túl voltunk ekkor már 6 inszemináción és készültünk a lombikra. A testem nem fogadta be a beültetett magzatot. Elhatároztam, hogy Vikivel fogok készülni a következő beültetésre. A sikeres kezelés érdekében 2 hetente jártam hozzá egyéni hangtálas kezelésekre. Sokat beszélgettünk is annak érdekében hogy jobban megismerjen. Nem csak a hangokkal dolgoztunk, hanem vizualizációval is. Viki segített elképzelni, milyen lesz, ha a kezemben tarthatom a kisbabámat és segített felszínre hozni és eloszlatni az ezzel kapcsolatos félelmeimet. A hangtálas meditációk során én is nyugodtabb lettem és a félelmeim is kezdtek szerte foszlani! Sajnos az első lombik beültetésem nem lett sikeres, de Viktória mellettem volt, tovább tartotta bennem a lelket és folytattuk a kezelést. Minden egyes alkalom után egyre jobban éreztem magam. Pozitívan és örömmel vágtunk bele a második lombik programba. És csodák csodájára sikerült!!! Elsők között küldtem el a pozitív tesztem Vikinek 2018.01.01. napján! Ezúton is köszönöm Neked a fáradhatatlan segítségedet, a türelmedet és természetesen a hangtálak által nyújtott csodálatos megnyugvást.” Elhatároztam, hogy Vikivel fogok készülni a következő beültetésre. A sikeres kezelés érdekében 2 hetente jártam hozzá egyéni hangtálas kezelésekre. Sokat beszélgettünk is annak érdekében hogy jobban megismerjen. Nem csak a hangokkal dolgoztunk, hanem vizualizációval is. Viki segített elképzelni, milyen lesz, ha a kezemben tarthatom a kisbabámat és segített felszínre hozni és eloszlatni az ezzel kapcsolatos félelmeimet. A hangtálas meditációk során én is nyugodtabb lettem és a félelmeim is kezdtek szerte foszlani! Sajnos az első lombik beültetésem nem lett sikeres, de Viktória mellettem volt, tovább tartotta bennem a lelket és folytattuk a kezelést. Minden egyes alkalom után egyre jobban éreztem magam. Pozitívan és örömmel vágtunk bele a második lombik programba. És csodák csodájára sikerült!!! Elsők között küldtem el a pozitív tesztem Vikinek 2018.01.01. napján! Ezúton is köszönöm Neked a fáradhatatlan segítségedet, a türelmedet és természetesen a hangtálak által nyújtott csodálatos megnyugvást.”(E.S.)

“Amikor felkerestem Vikit, teljesen kétségbeesett voltam. Előjött az asztmám, éjjelente nehezen kaptam levegőt. Egyre jobban zavartak a tüneteim, hiába szedtem rá gyógyszert, nem akart javulni. Vikivel megkerestük, hogy tudatalatt mitől fulladok. Nem gondoltam volna, hogy ekkora hatással van rám a családi ingatlan eladással kapcsolatos elakadás. Már akkor megnyugodtam, mikor ezt feltártuk, mert tudtam, mit kell tennem, mi lesz a megoldás. Ezután komolyabban vettem a ház és a múlt elengedését, és az ezzel járó lelki munkát. Viki tartotta bennem a lelket és sikerült mindkét problémámat megoldani. Eladtam a családi házat, és megszűntek a fulladásaim is. Nagyon hálás vagyok.” (M.E.)

“Tavaly nyár elején egyre többször lettem nagyon rosszul evés után, ezért hasi ultrahangra mentem. Meg is lett az eredmény: epekő és egyből közölték azt is, hogy műteni kell. Akkoriban már jártam Vikihez különféle témákban. Kifejezetten a kövekre kértem kineziológia oldásokat. Pár héttel később az összes panaszom megszűnt. Mikor nyár végén hívtak, hogy felszabadult egy időpont műtétre boldogan tudtam visszautasítani őket, mivel addigra kiderült, hogy minden kövem eltűnt. Úgy éreztem a kövekkel együtt távoztak belőlem azok a dolgok, amiket, akiket addig nem tudtam elengedni. Nagyon hálás vagyok, felszabadultam és azóta is jól érzem magam.” (K.E.)

“A feleségem lepett meg a páros hangfürdő utalvánnyal. Először elég szkeptikus voltam, már megint mit talált ki az asszony, de meggyőztem magam, hogy legfeljebb alszom egy jót. Meg kell, hogy mondjam, nagyon pozitívan csalódtam. Sosem tudtam ilyen mélyen lazítani. Olyan volt, mintha a hangtálak láthatatlan kapukat nyitottak volna meg köztünk. Higgadtabban, békésebben tudtunk egymáshoz fordulni a hangfürdő után” (K.I.)