Visszajelzések

"Viktóriával és a meditációs hangtálaival először 2017- ben találkoztam egy jóga stúdióban. Az első csoportos óra után éreztem hogy Viki jelenléte és a hangtálak rezgései is milyen jó hatással vannak rám. Azonnal bizalmat szavaztam Vikinek és az óra után elmeséltem, hogy a férjemmel már 5 éve próbálkozunk hogy kisbabánk születhessen, sikertelenül. Túl voltunk ekkor már 6 inszemináción és készültünk a lombikra. A testem nem fogadta be a beültetett magzatot. Elhatároztam, hogy Vikivel fogok készülni a következő beültetésre. A sikeres kezelés érdekében 2 hetente jártam hozzá egyéni hangtálas kezelésekre. Sokat beszélgettünk is annak érdekében hogy jobban megismerjen. Nem csak a hangokkal dolgoztunk, hanem vizualizációval is. Viki segített elképzelni, milyen lesz, ha a kezemben tarthatom a kisbabámat és segített felszínre hozni és eloszlatni az ezzel kapcsolatos félelmeimet. A hangtálas meditációk során én is nyugodtabb lettem és a félelmeim is kezdtek szerte foszlani! Sajnos az első lombik beültetésem nem lett sikeres, de Viktória mellettem volt, tovább tartotta bennem a lelket és folytattuk a kezelést. Minden egyes alkalom után egyre jobban éreztem magam. Pozitívan és örömmel vágtunk bele a második lombik programba. És csodák csodájára sikerült!!! Elsők között küldtem el a pozitív tesztem Vikinek 2018.01.01. napján! Ezúton is köszönöm Neked a fáradhatatlan segítségedet, a türelmedet és természetesen a hangtálak által nyújtott csodálatos megnyugvást." Elhatároztam, hogy Vikivel fogok készülni a következő beültetésre. A sikeres kezelés érdekében 2 hetente jártam hozzá egyéni hangtálas kezelésekre. Sokat beszélgettünk is annak érdekében hogy jobban megismerjen. Nem csak a hangokkal dolgoztunk, hanem vizualizációval is. Viki segített elképzelni, milyen lesz, ha a kezemben tarthatom a kisbabámat és segített felszínre hozni és eloszlatni az ezzel kapcsolatos félelmeimet. A hangtálas meditációk során én is nyugodtabb lettem és a félelmeim is kezdtek szerte foszlani! Sajnos az első lombik beültetésem nem lett sikeres, de Viktória mellettem volt, tovább tartotta bennem a lelket és folytattuk a kezelést. Minden egyes alkalom után egyre jobban éreztem magam. Pozitívan és örömmel vágtunk bele a második lombik programba. És csodák csodájára sikerült!!! Elsők között küldtem el a pozitív tesztem Vikinek 2018.01.01. napján! Ezúton is köszönöm Neked a fáradhatatlan segítségedet, a türelmedet és természetesen a hangtálak által nyújtott csodálatos megnyugvást."
John Doe
Designer
Amikor Vikihez mentem, már moocorgott bennem hogy újra elő kellene hoznom a kreatív énem. A kezelés meglepett, mert teljesen más módszerekkel dolgozott mint ahol előzőekben voltam. Az oldás hangtálak segítségével történt. Elvarázsoltak a hangtálak és hatásukra elkezdtem szárnyalni. Újra alkotok, még nem festek, de megtaláltam azt a festési módszert, amivel jelen pillanatban ki tudom magam fejezni. Hálásan köszönöm!" (A.A.)
John Doe
Designer
Egy bizonytalan, az élet megélését elfelejtő emberként érkeztem hozzád, aki a túlélésre játszott, mind lelkileg mind szellemileg(idegileg), tudtam, hogy szükségem van a változásra. A csodálatos csoportos hangfürdők után az egyéni találkozóink alatt minden egyes nálad töltött alkalom után oldódott a bennem lévő feszültség, frusztráció, rátekintve a hozott családi dolgokra és azt levetítve az életemre kezdtük az oldást, már pár alkalom után megváltozott az életem. A hangfürdők ölelésében és a beszélgetésink után a lelkem szárnyalni kezdett. Visszatért az önbizalmam és újra rájöttem, hogy igen is számomra az élet igazi megélése a legfontosabb. Mindennap tudatosítom a megbeszélteket és könnyebben és nyugodtabban kezelem a nehézségeket, végre újra érzem, hogy élek és ezért a közös munkáért végtelenül hálás leszek egész életemben." (M.I.)
John Doe
Designer
Először is elképesztő, ahogyan a rávezető kérdéseiddel hozzásegítesz a felismerésekhez, aha-élményekhez. Ezen kívül nagyon örülök, hogy a kineziológiát is alkalmazod a terápiádon, szuper, hogy több feldolgozandó dolognál megnézed, melyiken fontosabb elsőként dolgozni, illetve melyik aktív(abb) seb. A tibeti hangtálazásnál pedig megszűnik a tér-idő kontinuum, óvatosan megnyílik az aktív seb, majd úgy kitisztul, hogy nem is gondolná az ember, hogy ez ennyi idő alatt ilyen mértékben lehetséges. Elképesztő! Eddig mindkét alkalom olyan volt, mintha újjászülettem volna. Ezeket a kezeléseket mindenképp rendszeresíteni szeretném. Egyébként pszichológusnál is jártam egy pár alkalommal, de itt sokkal nagyobb léptékben haladok a gyógyulással, fejlődésben, sokkal komplexebb, úgyhogy nagyon köszönöm!" (B.A)
John Doe
Designer
Olyan ösztönös érzékkel rendelkezik, amit nem lehet tanulni. Legyen szó bármilyen témáról, ő igazi mély empátiával áll hozzá. Ez az a megtartó erő, amit eddig csak kevés helyen tapasztaltam. A sok hónapos közös munka során óriási változásokon mentem keresztül, szívből ajánlom mindenkinek!" (T.B)
John Doe
Designer
"Amikor felhívtam Vikit, tudtam, hogy egyéni hangtálterápiát is használ és azt is tudtam, hogy személy szerint rám nagy hatást gyakorolnak a hangok, de azt nem tudtam, hogy annyi más tudással is rendelkezik. A találkozásaink során feloldódtak a régi hiedelmeim és képes voltam tiszta fejjel és tiszta szívvel olyan döntéseket hozni, ami végül egy teljesen új élet elkezdéséhez elegendő lökést adott. Sosem fogom elfelejteni azt a lebegő testérzetet, ami aztán öntött el, amikor elhagytam a kezelést. A beszélgetéseink hatására szépen elindult a belső kommunikáció önmagammal, álommunka formájában. Valahogy elkezdtem magamat jobban benne érezni a testemben. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy válaszkereséseiben használja fel az egyéni hangtálterápia kínálta lehetőséget.
John Doe
Designer
Kedves Viki! Több mint fél évvel ezelőtt érkeztem meg hozzád, keresvén sok lelki és testi gondomra a választ.Pár hónap alatt nagyon sok mindenre választ kaptam, és a nyár folyamán rengeteg pozitív érzéssel jött a változás az életemben. Magabiztosabb lettem, elindultam azon az úton amit eddig csak keresgéltem, egyedül hozok fontos döntéseket, és kiegyensúlyozottabb lettem. Úgy érzem amikor hozzád megyek, hogy bármire van megoldás, és ha kérdésem van megkapom a választ. Nagyon örülök, hogy megismertelek, és ha bármi elakadás lenne az életemben most már tudom kihez menjek nyugodt szívvel. Köszönöm Neked
John Doe
Designer