Milyen egy kineziológia oldás?
Mire számíts, ha eljössz hozzám?

Mielőtt belekezdenénk a kezelésbe (csak legelső alkalommal) egy anamnézis felvételt készítünk,(egy rólad szóló kérdéssor átbeszélése) melyben az egészségi- és családi életedről kapunk információt. Ezt követően pár szóban átbeszéljük, hogy mi is a kineziológia és hogyan működik, valamint azt, hogy mi fog történni a kezelésen.

Elmondod, hogy mi a problémád és a segítségemmel megszületik az aznapi a CÉLMONDAT. Erről fog szólni az aznapi oldás. Ezután megnézzük, hogy az izmaid megfelelően működnek-e, egyszerű gyakorlatokkal.

Először a jelenben dolgozunk, itt megkeressük, hogy szükség van-e valamilyen energetikai korrekcióra. Ez annyit jelent, megnézzük, tudunk e a problémádon itt és most dolgozni, készen áll e a lelked a gyengéd oldás befogadására. Előfordulhat, hogy a témáid, problémáid közül abban a pillanatban nem az a számodra legfontosabb, amit te annak tartasz. Izomteszteléssel erre is rá tudunk kérdezni, hogy valóban azzal dolgozzunk e, ami számodra a leghatékonyabb.

Ezt követően megyünk a múltba, izomteszteléssel megkeressük az oldás szempontjából legmegfelelőbb kort, amely a jelenbeli problémát okozták. Amikor ezzel megvagyunk az ehhez a korhoz kapcsolódó információikat keressük, melyek segíteni fognak a probléma feltárásában.

Miután az összes információ segítségével megtaláltuk azt az eseményt, amely a múltban blokkot okozva a jelenben problémát okozott, átbeszéljük a történetet, párhuzamot vonva a jelennel.

Ezt követően vizualizációs, imaginációs technikák segítségével, ( amennyiben hangtálakkal is dolgozunk) a hangtálak gyengéd ölelésében felülírjuk régi, minket már nem szolgáló elavult mintáinkat, negatív gondolkodásunkat.

A jelenbe pozitív megerősítéssekkel jövünk vissza, egy békés, elfogadó, harmonikusállapotban, átformálva a gondolkodásunkat, teremtő erőinket minket emelő, építő irányba fordítva,

Az oldás befejezése előtt izomteszteléssel megnézem, hogy szükséges-e valamilyen korrekció vagy teljes volt e a munkánk, kell-e valamilyen megerősítés vagy ún. „házi feladat”, amit a kliens otthon meghatározott ideig végez el. Ezek a házi feladatok nagyon egyszerű gyakorlatok, könnyen elvégezhetők.

A kineziológa különlegessége az izomteszt.
Segítségével információkat kaphatunk a minket irányító rejtett részünkből, a tudatalattiból

Alapja az agy és az izmok közötti kölcsönhatás: előre nyújtott karodat kicsit lenyomva érzékelem az izomerő változásokat Rákérdezek az oldás során feltett kérdésekre, illetve bármi számodra fontos információra rá tudunk kérdezni.

Mély szinten valamennyi tapasztalat benne van az agy és a test memóriájában.

Az izomteszt segítségével lehívható, felidézhető az élet minden pillanata, segítségével oldható minden múltbeli, jelenlegi, probléma, felderíthetőek azok a traumatikus élmények akár generációsan is, melyek feldolgozatlanul maradva , elfojtva negatív hatással vannak jelen életedre.

A tested sosem hazudik, izomteszteléssel tiszta, egyértelmű, megbízható válaszokat kapunk.

A kineziológia segít feltárni a problémáink lelki okát, és speciális technikákkal oldani őket, hogy a káros múltbeli minták helyett, a saját életünket élhessük, életünk irányítása a mi kezünkben lehessen. Segítségével dolgozhatunk azon, hogy el tudd engedni a stresszt, a szorongást, a lelki sérelmeidet, a megfelelési kényszert, a haragot, az önbizalomhiányodat és harmóniába tudj kerülni Önmagaddal és a külvilággal.

Egyik különleges eszköze az izomteszt, ami segít a tudatalattiban lévő események, traumák hozzáférhetővé tételében. A tesztelés során vizsgált (kar)izom az egész szervezettel összeköttetésben van, aktivizálja az idegeket, s szoros kapcsolatban van az agyműködéssel, segítségével előhívhatjuk a tudatalattiban tárolt információkat és megfelelő korrekciókkal oldani tudjuk a jelenbeli problémánk hátterében álló érzelmi blokkokat.

Számos területen használható a módszer:

önbizalomhiány, félelmek, szorongás, függőség, pánik

konfliktusok rendezése (család, párkapcsolat, munkahely)

tanulási nehézségek, figyelemzavarok, alvászavar

önmegvalósítás elősegítése, önismereti fejlődés

stressz okozta fizikai tünetek oldása

Iskolás kortól gyerekeket is szeretettel várok. Az első kezelés után gyakran tapasztalható azonnali változás, azonban igazi javulás 3-5 oldás után várható.

Amit nyersz a kezeléseimmel: feltöltődés, harmónia, Önbizalom, lelki béke, megértés, teljes megnyugvás, életerő, kiegyensúlyozottság.

A kineziológiai kezelés célja a jelenbeli és múltbeli stresszek feloldása speciális korrekciós technikák segítségével.

Miben segít?
Hatékony minden stressz okozta problémánál, amiben úgy érzed, akadályoztatva vagy, zavar, megnehezíti az életed, de nem tudod az okát. A kineziológia az okokat segít felderíteni és megszüntetni. Ha úgy érzed, nem vagy jól a testedben, ismeretlen eredetű fizikai tüneteid vannak. Fájdalmaink a lélek segélykiáltásai. Akkor is érdemes ezt a módszert választani, ha megmagyarázhatatlan erős érzelmeid vannak a hétköznapokban: félelem, bűntudat, szomorúság, önbizalomhiány.

⭐️ Önértékelési problémák
Nehezen tudsz NEMet mondani. Maximalista vagy, úgy érzed, neked százszázalékosan kell teljesítened. Sok az elvárás körülötted. Nem tudsz megfelelni sem másoknak, sem magadnak, pedig folyton próbálsz. Úgy érzed a környezetedtől nem kapod meg, ami jár neked, nem szeretnek eléggé. Határhúzási problémáid vannak, könnyen átveszed mások rossz érzéseid, bűntudatod van, mások helyett vállalsz felelősséget. Képességeidet alulértékeled, nehezen mutatod meg másoknak. Nem bírod a kritikát.

⭐️ Kapcsolati problémák
Nehezen illeszkedsz be egy közösségbe, úgy érzed nem fogadnak be (munkahelyeden, párod családjában vagy bármilyen közösségben). Nehezen kötődsz a párkapcsolatodban. Nincs párod, de nagyon vágysz rá. Van párod, de úgyérzed, érzelmileg távol van, vagy sokat veszekedtek. Nem érzed jónak a kapcsolatodat a környezeteddel (szüleiddel, testvéreiddel, főnökköddel, tanároddal, barátaiddal…stb)

⭐️ Súlyproblémák
Rég óta fogyókúrázol, már számtalan diétát kipróbáltál, mindenki jótanácsát megfogadtad. Folyton figyeled mit eszel, de néha úgyérzed, a levegőtől is hízol. Nem szeretsz tükörbe nézni.Azt gondolod, hogy súlyproblémád akadályoz céljaidban. „Majd, ha lefogyok…”lesz rendes párkapcsolatom…stb

⭐️ Gyerekek
Nagyon vágysz egy kisbabára, de nem jön össze. Nehézségeid vannak a gyermekvállalás, anyaság, apaság megélésével kapcsolatban. Nehezen érted a babád, gyermeked viselkedését. Szülőként tanácstalan vagy, sokat veszekedtek. Nehezen beilleszkedő vagy épp túl aktív, nyugtalan, figyelmetlen a gyereked. 7 éves korig a kineziológia a szülőt kezeli a gyereken tapasztalt tünetekkel is. 7 éves kortól gyermekek kinziológiával nem csak a stresszkezelésük, hanem speciális technikákkal a kicsik tanulási képessége, koncentrációja is fejleszthető.

⭐️ Önismeret
Felismerted, hogy a rossz mintáid, káros hitrendszereid rontják az életminőségedet.
Készen állsz rá, hogy témánként foglalkozzunk azokkal, amik akadályoznak Téged céljaid elérésében.
Nem tudod, mi az „életfeladatod”, úgy érzed, semmiben sem vagy kiemelkedően jó. Pályaválasztási nehézségeid vannak.
Munkahelykeresésben vagy. Egyre rosszabbul érzed magad a munkahelyeden, de nem tudsz váltani.
Szeretnél tudatosabb lenni érzelmeid irányításában.

⭐️Hétköznapi addikciók
Túlevés, csokimánia, túlzásba vitt képernyő, lustaság, társfüggés, körömrágás. Szokások, amik egyre jobban eluralják az életünket, egyre nagyobb méreteket öltve, háttérbe szorítva más fontos dolgokat, teret adva például a halogatásnak.

⭐️ Elengedés, váltás, újrakezdés
Gyászmunka, szeretett személy, vendégbabák elvesztése. Szakítás utáni felépülés. Válás utáni újrakezdés. Feldolgozatlan múltbeli történések elengedése. Traumák, nehéz élethelyezetek, bármi, amit a régről a jelenben cipelsz és még rágondolni is fáj. Nehezen lépsz ki egy számodra szorongató élethelyzetből (pl: munka, párkapcsolat). Úgy érzed nem lenne bátorságod a váltáshoz, nem lenne elég erőd az újrakezdéshez.

⭐️ Pénz
Pénz és más javakkal kapcsolatos blokkjaid vannak, amik a bőséget jelentik számodra. Nincs elég, ha van, hamar elveszíted. Úgy érzed. nem kapsz annyit, amennyi jár neked.Ide írhatsz…

Sajátélmény

Huszas éveim közepe fele jutottam el életemben először kineziológushoz. Lelkileg és testileg is rossz állapotban voltam, mikor megtaláltam ezt a módszert. Feldolgozatlan gyerekkori sérelmeket cipelve, jelentős túlsúllyal küzdve, egy számomra nem megfelelő párkapcsolatban, mérgező főnökkel a munkahelyemen, igencsak boldogtalan és reményvesztett voltam. Önmagammal elégedetlen, bizonytalan, önismeretben járatlan. Nem tudtam, mi az, amiben jó vagyok, nem hittem, hogy egyszer jó anya lehetek, azt se hittem, hogy ki tudok lépni a nem működő házasságomból, és újra talpra tudok állni, hogy lehet olyan párom, aki mellett nőként kiteljesedhetek, ahogy azt sem hittem, hogy le tudok szokni a dohányzásról, azt meg főleg nem, hogy egyszer egy olyan testben élhetek, amit szeretni tudok.A kineziológia oldások minden találkozókor újabb felismeréseket hoztak, a megkönnyebbülés és a felszabadulás, a megnyugvás és a kiegyensúlyozottság érzését hozták el számomra. Ahogy haladtunk előre a mintáim oldásával, megerősödtem abban a hitemben, hogy bármire képes vagyok. Felemelő volt.

Ahogy dolgoztam magamon és telt az idő, teljesen megváltozott az életem. A fenti problémáim szép lassan megoldódtak, minden a maga idejében. A kineziológiának köszönhetően máshogy nézem a világot, a negatív mintákat elengedve, megtanultam, mi az önbizalom és elkezdtem szeretni magam és az életem.
A módszerbe azonnal beleszerettem és mikor kezdtem egészebb lenni, úgy döntöttem, ezt nekem is meg kell tanulnom, hogy tudjak adni másoknak.