Egyéni hangtál kezelés

Az egyéni hangtál kezelés a hangfürdőhöz hasonló mély, test-lelki gyógyulást segítő belső élmény, a csoportos óránál sokkal intenzívebb, személyre szabott, tibeti hagyományokra épülő terápiás módszer.

A hangtálak nyugtató hatása segít lelazulni, relaxálni

● Kezeléseim során már 8 éve használom őket az érzelmi blokkok oldásában is, mert csodásan segíti az érzelmek átélését és feldolgozását.

● Használatuk általában javítja a figyelmet és a koncentrációt is, mert energiával tölt fel

● Hatékony a stressz és a feszültség csökkentésében

●Jótékony hatással van az emberi szervezetre is, mivel javítja a vérkeringést és az izmok ellazulását

● Támogatja a pihentető alvást, mivel sejtszintig lelazítja, nyugtatja a testet.

●Rendszeres használata segít abban, hogy az ember jobban érezze magát a bőrében és energikusabb legyen

Azoknak ajánlom,

akik testileg-lelkileg kimerültek, úgy érzik nincs elég energiájuk a hétköznapokhoz, nehéz időszakot élnek át vagy túlhjszoltak és feltöltődésre vágynak.

akik a tartós túlterheltség következtében már fizikai problémákkal, a stressz psczichoszomatikus tüneteivel küzdenek. (fejfájás, gyomorfájdalom, hasi diszkomfort érzet, álmatlanság, gyengeség)

akik szeretnének megtanulni relaxálni, Önmagukhoz kapcsolódni, egy intenzív mély relaxációs, vagy akár meditatív állapotot átélni.

A tibeti orvoslás szerint, ha a tartós stressz hatására felborul az egyensúlyi állapotunk, a szervezetben keletkezett energiablokkok elzáródást hoznak létre, ami kezdetben tüneteket, később betegségeket okozhatnak. A hang és rezgésterápia alkalmazása segít visszaállítani a harmóniát és a belső egyensúlyt az emberi szervezetben, azáltal, hogy egyszerre hat a tudatra, az érzésekre és a fizikai testre is. A hanghullámok egészen a sejtekig hatolva „átmasszírozzák” az egész testet. Szervezetünk 70%-a víz, mely kiválóan továbbítja a hanghullámokat, rezgéseket, így azok eljutnak testünk minden pontjához, és sejt szinten fejti ki józékony hatásátukat. Kiegyensúlyozzák a csakrák működését, és az egész testet gyógyító rezonanciával töltik fel, ennek eredményeként visszakapjuk életerőnket, vitalitásunkat, erősödik az immunrendszerünk

Rendszeresen alkalmazva a kezelés beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, sejtjeink megjegyzik a hangtálakkal elért békésebb lelkiállapotunkat. Egyre könnyebben visszatalálhatunk ide egyedül is, megtanuljuk megnyugtatni magunkat, a stresszhelyzetekben. Hosszútávon így egy stabilabb lelki egyensúlyt és egy jobb életminőséget érhetünk el.

Mire hat a kezelés?

● stressz, rohanó életmód okozta feszültség, nyugtalanság
●testi és lelki immunrendszer védelme, a külső (lelki-fizikai) negatív hatásokkal való megküzdési képesség erősítése, megelőzés
● nyaki, háti, deréktáji, ízületi fájdalmak, görcsös izmok, érrendszeri problémák
● alhasi panaszok, görcsök,pms, fejfájás, migrén
● testi-lelki méregtelenítés, tisztulás, elengedés
● alvási nehézségek, szorongásos állapotok, pánik
● tanulási nehézségek, koncentrálóképesség
● belső béke, meditáció, Önmagunkkal való kapcsolódás megtapasztalása

Mi történik a hangtál kezelésen?

Kényelmes ruhában, egy kezelőmatracon pihensz. Hangtálakat helyezek a test köré és a test egyes pontjaira, a szív és a köldök magasságában. A tálakat lágyan megütöm és megszólaltatom. A hangtálakból áramló rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testen. A folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására teljesen ellazult, meditatív állapotba kerülsz.

A hangtálak a „theta” tudatállapothoz segítenek, ami egy olyan, mélyen relaxált, stresszmentes állapot, ahol az elménk tisztábban lát, mint éberen. Így a kezelések alatt a fizikai jótékony hatásokon túl, a belső világunkba merülve ráláthatunk életünk összefüggéseire is és megtapasztalhatjuk a belső béke állapotát.

A rezgéseket a vendég azonnal érzékeli, a folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul. Csak annyi a dolgod, hogy kényelmesen fekve beleengedd magad a tibeti hangtálak gyógyító ölelésébe és hagyd, hogy hassanak Rád a hangok és a rezgések.

VISSZAJELZÉS:

A hangtál kezelés semmihez sem fogható élmény. Egy beszélgetéssel kezdtünk, elmondtam, milyen problémám van. Már ekkor úgy éreztem, biztonságos, megnyugtató közegben vagyok, hamar bizalommal fordultam Vikihez. Ezután egy kényelmes matracon fekve, betakarózva kezdünk hozzá az ellazuláshoz. Nekem annyi volt a dolgom, hogy csukott szemmel engedjek. Elengedjem magam, az izmaim feszültségét és engedjem, hogy hasson rám a kezelés.

Ami ezután következett, azt nehéz szavakba önteni.

A hangtálak sorban megszólalva egy gyógyító zuhanyként járták át minden porcikámat. Nagyon pörgős életet élek, nehezen kapcsolok ki. De ezúttal sikerült! A kezelés közben jöttek képek, fizikai érzetek, sokkal intenzívebben érzékeltem a testem, mégis egyre beljebb kerültem magamhoz.Egy folyamatos, békés utazáshoz tudnám hasonlítani az élményt, ami után végtelen nyugalom lett urrá rajtam, amit még napokig éreztem.” (Márton, 44 éves)

Hangtál kezelésre szeretettel várlak, ha akkor is, ha csak pihenni, ellazulni szeretnél, elengedni a stresszt, de akkor is, ha kész vagy dolgozni magadon, tenni a benned zajló változásokért.

Kontraindikáció:

Mint minden alternatív kiegészítő terápiának és természetgyógyászati módszernek, a hangterápiának is vannak olyan területei, ahol elővigyázatossággal vagy nem ajánlott a használatuk.

Ezek a következők:

  • epilepszia egyes típusai (ahol a hangot fényeknek érzékeli az agy)
  • pacemaker használata
  • testbe épített fém protézis (más anyagból készült protézisre és fog inplantátumra nem vonatkozik)
  • terhesség első 3 hónapja és legutolsó napjai
  • psziciátriai betegek