Árak

Mielőtt választanál, itt tudsz tájékozódni a kezelések felépítéséről

17 000- Ft

Kineziológia (OB, TFH és transzgenerációs kineziológia), thetahealing, OH kártya, sématerápia, traumafeldolgozás, energetikai korrekciók, hangterápia módszereivel, családállítás egyes elemeinek és a tibeti hangtálak gyógyító rezgéseinek használatával végzem.  A kezelés pontos menetét első alkalommal állítjuk össze egyénre szabottan.

A közös munkánk nem ér véget az ülésekkel, a két konzultáció között otthon elvégzendő feladatokat is kaphatsz, ha motivált vagy az önálló munkára. Egy folyamaton kísérlek végig, ami a első találkozásunktól kezdve a megoldásig tart. 

14 000 Ft

Testi-lelki állapotod, panaszaid rövid átbeszélése után személyre szabottan történik a kezelés. Hozhatsz aktuálisan téged foglalkoztató témákat is, fizikai problémákban, rehabiltitációban, energiával való feltöltésben is segítenek a hagtálak gyógyító rezgései. Ha vannak megoldatlan kérédseid, a tisztánlátás eszközével is tudok segíteni a kérdéseid megválaszolásában, illetve csakratisztítást is kérhetsz a kezelés alatt, ez mind benne van az árban.

10 000 Ft

Kineziológia, játékos családállítás, imaginációs gyakorlatok, szimbólumterápia, mesés relaxáció, tibeti hangtálak alkalmazásával a gyermek figyelmének terjedelmére és aktuális érzelmi állapotára hangolva

15 000 Ft

Online tresszoldó kezeléseket végzünk realxációban, imaginációs és coaching technikákkal, illetve családállítást is tudunk alkalmazni képekkel online formában.A kezelés pontos menetét első alkalommal állítjuk össze egyénre szabottan.

A közös munkánk nem ér véget az ülésekkel, a két konzultáció között otthon elvégzendő feladatokat is kaphatsz, ha motivált vagy az önálló munkára. Egy folyamaton kísérlek végig, ami a első találkozásunktól kezdve a megoldásig tart.

15 000 Ft

Az ár tartalmazza a személyre szabott esszenciát is. 

15 000 Ft

Személyre szabott esszenciális olajok használatával pulzuspontokon, akkoupunktúrás pontokon.

Lemondási feltételek: A kezelési időpont előtt 24 órával a lemondás díjtalan. A szolgáltatás 24 órán belüli lemondása vagy a lemondás elmaradása esetén a kezelési díj kiszámlázásra kerül. Lemondást SMS-ben, illetve telefonon tudok elfogadni

Egész évben rendelhető névre szóló egyéni, páros és csoportos hangfürdőre szóló AJÁNDÉKUTALVÁNY

Lepd meg szeretteidet egy különleges élménnyel, ajándékozz nyugalmat, feltöltődést, mély relaxációban megélt pihenést.

 

● Egyéni hangtál kezelés: 14 000 Ft

● Aromaterápiás hangtál kezelés: 15 000 Ft

● Páros hangtál kezelés: 20 000 Ft

A névreszóló utalványokat e-mailben tudod megrendelni a hello@gazdaglelek.hu címen. Még aznap válaszlevélben küldöm nyomtatható formában. Írd meg, melyiket választod, a számlázáshoz nevet, számlacímet, illetve a megajándékozott nevét.

A fizetés utalással történik a válaszlevelemben megadott számlaszámra.

Az ajándékutalvány 1 évig felhasználható, szükség esetén átruházható. A kezelések címe: 1222 Bp, Vöröskereszt utca 9/a. A megajándékozottal bejelentkezés alapján foglalunk időpontot rugalmasan, akár hétvégén is