Hangtál kurzus kezdőknek

A hangtálak otthoni használata kis tanulással és gyakorlással elsajátítható.

Rendszeres használata hozzájárul a stabil lelki egyensúly megteremtéséhez, ami óriási kincs manapság a zűrzavaros hétköznapokban.

Fontos tudnivaló:

TELJESEN AZ ALAPOKTÓL, MINDENFAJTA ELŐZETES TUDÁS NÉLKÜL lehet jelentkezni.

A gyakorláshoz tudok eszközöket biztosítani, és igény szerint segítek beszerezni megbízható forrásból az első saját hangtáladat a piaci árhoz képest kedvezményes áron. SAJÁT HANGTÁL NÉLKÜL IS JELENTKEZHETSZ.

A kurzusom nem terápiás, hanem magán célra jött létre, nem oklevelet, hanem felhasználói szintű tudást, használható gyakorlati ismereteket ad. Minimális elméleti bevezető után, már az első alkalommal megtanítom az alapfogásokat, hogy saját kezeddel tudd érezni a hangtálak használatának varázslatos erejét.

A tibeti hangtálak világa iránt érdeklődőknek szól, akik, kaptak vagy vettek egy hangtálat és szívesen kezelnék a családot, vagy saját magukat.Az általam tanított hangtál módszer alkalmas arra, hogy a jelentkezők gyermeküket, férjüket, idősebb családtagokat vagy éppen a barátokat kezelni tudjanak vagy egy hangfürdőt tudjanak adni számukra.

A technikák általános energiafeltöltésként és egyes testrészekre irányuló célzott kezelésként is alkalmazhatóak.

A konzultációk alkalmával tanulunk egy önkezelést, tértisztítást, természetesen az alapoktól indulva. 

A kurzus 4 alkalmas, 17 000 Ft/alkalom (90perc) Jelenleg egyéni oktatásban működik. Jöhetsz egyedül is, ha párod is akad, úgy még jobb gyakorolni. Az egyéni oktatás lehetővé teszi, hogy a konzultációk során arra helyezzük a hangsúlyt, amire Neked nagyobb szükséged van, ami jobban érdekel. Pontos időpontokat egyénileg egyeztetünk. Időpont egyeztetés és további kérdésekkel kapcsolatban keress bátran az elérhetőségeim valamelyikén.

Ha érdekel az öngyógyítás és a hangtálak világa, szeretnél otthon saját magadon vagy a családtagjaidon alklamazni a hangterápia nyugtató, energetizáló hatásait és megszólítva érzed magad, sok szeretettel várlak