Segítség online!

Vannak olyan helyzetek, amikor váratlanul ránk szakad a világ összes terhe, “összejöttek a dolgok”, nehéz helyzetekkel, visszatérő gondok sokaságával kell szembenéznünk. Eljön egy pont, amikor be kell látnunk, egyedül nem bírunk el velük, segítség kell! Meg kell oldanunk, akkor is, ha nincs a közelben megfelelő szakember, aki tényleg segíteni tud, vagy éppen nem áll módunkban kimozdulni otthonról…

 
  • Kezdetben ilyen típusú témákra hoztam létre az online segítségnyújtást, aztán egyre több olyan eszközt dolgoztam ki, amihez nem szükséges személyes jelenlét, amivel kreatívan és változatosan tudunk együtt haladni nem csak a konzultációk alatt, hanem két találkozó között is.
  •  Eleinte szkeptikusan álltam az online terekhez, de be kellett látnom, néha nincs más út. Van aki mozgásában akadályozott, vidéki, kisbabával van otthon, és egyre több külföldi kliensem van Európából és a tengeren túlról is….
  • Az első alkalom előtt igény szerint tartunk egy fél órás ingyenes konzultációt, amiben elmesélheted, mivel szeretnél dolgozni, én pedig megmutatom, milyen eszközökkel, milyen tempóban tudlak segíteni. Együtt felállítunk egy stratégiát, amin tudatosan haladunk végig mindezt a te lehetőségeidhez, tempódhoz, komfortzónádhoz szabva.
A találkozókhoz semmilyen különleges eszköz nem szükséges, viber,        messenger, whatsapp alkalmazás is megfelelő és akár egy mobiltelefonon keresztül is tudunk kapcsolódni.
 
Sok szeretettel várlak ONLINE is! 
 

Daganatos betegeknek szóló online programomról itt tudsz tájékozódni: 

Pink Breast Cancer Day Instagram Post