Páros hangtál kezelés

Két fő egymásra hangolódását segítő hangfürdő hangtálakkal és gonggal, mely az egyéni kezeléshez hasonló intenzitású, de a megélés és az élmény közös.

Lepd meg kedvesed egy különleges közös élménnyel! Gyere el a pároddal, és vegyetek részt együtt egy semmihez sem fogható közös belső utazáson, ahol a tibeti hangtálak ölelésében tudtok egymásra hangolódni. Megélni az EGYSÉG érzését.

Egymás mellett fekve, merülhettek el a gyógyító rezgésekben, amik segítenek kapcsolódni, láthatatlan kapukat megnyitni köztetek.

Energiáitok egymásra hangolódnak. Oldódnak a kapcsolati (olykor nehezen kimondható) feszültségek, diszharmonikus állapotok. A közösen megélt kezelés hozzásegít ahhoz, hogy javuljon, még jobbá, szeretetteljesebbé váljon kapcsolatotok, segít a közös teremtésben, legyen szó elköteleződésről, fészekrakásról, vagy gyermekáldásról, vagy a kapcsolat újrahangolásáról. A hangtálak abban az állapototokban segítenek, ahol éppen vagytok, tovább lépni egy jobb minőség felé.

A közös élmény 60 perces, puha matracon, kettesben történik.

Nem csak (házas)pároknak, hanem illetve szülő-gyerek, vagy akár testvér párosoknak, barátoknak is ajánlott.

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ha szeretnéd megajándékozni kedvesed, írj nekem egy emailt a hello@gazdaglelek.hu email címre, amiben elküldöd a párod nevét és a számlázáshoz szükséges adatokat. (név, lakcím) Elkészítem a névre szóló ajándékutalványt és e-mailben visszaküldöm.

A Páros Hangfürdő ára a két résztvevőnek összesen 20.000.-Ft Az utalvány a vásárlás napjától számított 1 évre szól. A kezelés helyszíne: 1222 Bp, Vöröskereszt utca 9/A 1-es csengő

A hangfürdő előtt kevés, utána bőséges folyadékfogyasztás ajánlott. Kényelmes, nem szoros utcai ruhában érdemes résztvenni a programon.