ThetaHealing – gyógyulás mélyebb szinten

A ThetaHealing® egy olyan önismereti technika, amivel elérhetővé válik számodra, ami eddig elérhetetlennek tűnt. Egy egyszerű, tiszta, és a hétköznapokban is nagyon hatékonyan alkalmazható módszer, ami a théta agyhullámra épül. A kezelés közben egy relaxált állapotban vagyunk.

Segítek beazonosítani a személyes korlátozó hitrendszereidet, melyek a problémádat okozzák. Ezek bármilyen problémák lehetnek: testi, lelki vagy párkapcsolati, anyagi, önérvényesítés, magabiztosság, bármi, ami a sikeres, kiegyensúlyozott életet akadályozza.

Mindig a gyökér blokkot, élményt, érzést tisztítjuk, töröljük, és betöltjük helyére, azt a pozitív érzést, működést amit szeretnénk. 

  • Hogyan élhetnél boldog párkapcsolatban, ha nincs erre mintád?
  • Ha a szüleidtől nem ezt láttad, nem ebben nőttél fel, nem ezt nevelték Beléd, de mégis tudod, hogy ezt szeretnéd.
  • Hogyan szeresd Magad, ha sosem szeretted? Ezt hogy kell, ez milyen érzés? Milyen az, amikor tisztelnek, szeretnek Mások? Milyen az, amikor megbecsülnek?
  • Milyen az, amikor egyenrangú társad van és társa vagy valakinek? Milyen az, amikor egészséges vagy? Milyen az, amikor boldog vagy? Milyen az, amikor tudatosan teremted az Életed?
  • Milyen az, amikor bízol, hiszel Magadban?
  • Milyen az, amikor anyagi, érzelmi jólétben élsz?

A theta healing egy megoldásközpontú technika, ami segít felébreszteni benned azt a tudást, hogy, ne a körülmények, a férjed, a főnököd, a szüleid vagy a beléd nevet minták, hanem TE IRÁNYÍTSD A SAJÁT ÉLETED!
Ide írhatsz…

A módszer egyik fontos ismérve, hogy nem kell hinni benne. Akkor is működik, ha úgy érzed, a spirituális felfogás nem neked való, hiszen a bennünk működő eltanult és öröklött hitrendszerek a spiritualitáson kívül működnek, minden fejben dől el.

Neked csak IGENt kell mondanod rájuk. 💗

A konzultációmon természetesen ezeket a hitrendszereket személyre szabjuk az általad hozott témának, problémának megfelelően, megnézzük egy úgynevezett „ásás” technikával, hol sérültek meg a hitrendszereid, miért lettek olyanok, amik inkább visszafognak a céljaid megvalósításában és megkeressük, pontosan melyek azok, amiket le kellene cserélni. Csereként megfogalmazzuk a számodra építő hitrendszert, a letöltést. Theta állapotban, pedig ezek a pozitív üzenetek az agyba azonnal be is tudnak épülni, mivel ebben az állapotban a kimondott szavakat, átélt érzeteket, elképzelt képeket az agy igaznak, valóságosnak érzékeli és a továbbiakban ennek megfelelően működik tovább.

Itt egy példa egy szorongó, pánikrohamokkal küzdő kliensemnél bevált letöltésre: 

„Tudom milyen érzés, hogy lehetséges és biztonságos harmóniában élni az életemet és összhangban lenni saját magammal.”

A letöltések, olyanok, mint a mantra, vagy, mint gyermekkorunkban a VARÁZSIGÉK. Egyszerűen csak mondd ki, hagyd, hogy hassanak RÁD.

A ThetaHealing szerintem egy varázslatos módszer, ami a gyermeki énünket is felébreszti. Játékos módon álljunk hozzá, ahogyan gyermekként hittünk, hogy bármilyen csoda lehetséges és megtörténhet velünk. Nem kell mindenkinek gyermeki képzelőerővel rendelkeznie, vagy hinnie benne, anélkül is működik. Vesztenivalód nincs, érdemes kipróbálni.
Ezt a módszert nem önmagában, hanem a terápiás folyamat egy részeként alkalmazom, azt tapasztalom, hogy remek mankó és erőforrás lehet. Hitünk felébresztése a csodákban nagymértékben hozzájárul a gyógyulásokhoz, nagy lendületet adhat a problémájukkal régóta küzdőknek is.