CSOPORTOS HANGFÜRDŐ

Gyere el és töltődj fel egy teljes testet-lelket feltöltő programra.
15 tibeti hangtál, egy gong és sok más intuitív hangszer segít nekünk ellazulni, feltöltődni, neked csak annyi a dolgod, hogy kényelmesen fekve, betakarózva élvezd az utat és engedd meg magadnak, hogy kikapcsolj.

A tibeti hangtálak hangjaival mélyen relaxált állapotban lazulhat el és töltődhet fel a fizikai TESTed, a gyógyító rezgések oldják a LELKI blokkjainkat.  15 hangtál, egy gong, egy sámándob, tingsha, koshi és az intuitív hangszerek közül már egy új handpan is kísér minket a hangutazásokon a mélyebb ellazulásért. 

✨ Megtanuljuk ellazítani a befeszült izmainkat. Enyhülnek a nyaki, háti, deréktáji, izületi fájdalmaink és a fejfájásunk. Oldódnak az alhasi problémáink, görcseink.
✨ Erősödik az immunrendszerünk. Ellenállóbbá válunk a fizikai és a mentális mérgekkel szemben. A hagfürdőn letehetjük ezeket a terheket és megkönnyebbülve indulhatunk tovább.
✨ Fizikai szinten is beindul a méregtelenítés a szervezetünkben. A gyógyító rezgések sejtszintig hatnak, a testünkben lévvő folyadékok útján betöltenek, áramló erejükkel megmozgatják a blokkokat, kiegyensúlyozzák a megrekedt energiaáramlást.
✨Beindulnak a természetes öngyógyító folyamatok a testünkben. GYÓGYULUNK. Harmóniába kerülünk.
✨ A megnyugvás kiegyensúlyoz, egyenletesen áramlik a levegő a testünkben, megkönnyebbül a légzésünk. Több oxigén jut az agyunkba. Megtellünk ÉLETENERGIÁVAL.
✨ Javul a koncentráló képességünk, tisztul a tudatunk. Felszínre jönnek a sallangok nélküli, valódi értékkel bíró belső megérzéseink, AHA élmények, régóta várt ötletek, megoldások.
✨ Megtapasztaljuk a tudatos jelenlét és a BELSŐ BÉKE állapotát. Az agyunk megismeri (és megjegyzi) a valódi pihenést, megtanulunk lazítani és esténként békésebben alszunk.
✨ Megismerjük a helyes elmélyülést (meditáció) és közben közelebb kerülünk Önmagunkhoz. Jobban meghalljuk, mire van valójában szükségünk, mire vágyik a LELKÜNK, hogy azt megadva önmagunknak, jobban tudjuk szeretni magunkat, megbékéljünk a testünkkel és egy teljesebb életet élhessünk.

A hangfürdőre kényelmes utcai ruhában érdemes érkezni. Elég, ha a szeánsz előtt pár perccel megérkezel, de a program közben már nem tudsz csatlakozni. Hozz magaddal folyadékot, hogy megtámogasd a hangfürdő tisztító hatásait „ébredéskor”, de közvetlenül a program előtt már ne igyál sokat. A hangfürdő 60 perc, a belépő 4000 Ft, amit készpénzben tudsz a helyszínen fizteni. Vezetett relaxációval indítunk és hagyunk időt a visszatérésre is.

A program után személyesen vagy akár emailben is bátran gyertek hozzám kérdésekkel, észrevételekkel. Mindenképp jelentkezz be előre, hogy legyen helyed. 

Sok szeretettel várok minden kezdő és haladó meditáló, pihenni vágyó résztvevőt is. Gyere el és add át magad a rezgéseknek, hagyd, hogy felöltsenek gyógyító energiákkal testben és lélekben is! 

  • Ott a helyed a belső utazáson, ha
    ha szeretnél visszatalálni kibillent egyensúlyodból a harmonikusabb állapotodba,
  • ha szükséged van egy kis feltöltődésre, megnyugvásra,
  • ha testi vagy lelki szinten kimerültnek érzed magad és vissza szeretnéd kapni az életerődet
  • ha keringési problémáid vannak, vagy (izom)görcsök, ismeretlen eredetű fájdalmak gyötörnek, nem vagy jól a bőrödben
  • vagy ha elakadást érzel magadon (akár lelki szinten is), és készen állsz a változásra…

A tibeti hangtálak hangjaival mélyen relaxált állapotban lazulhat el és töltődhet fel a fizikai TESTed, miközben beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai. Új életerővel, lendülettel vághatsz neki a dolgos hétköznapoknak.

A gyógyító rezgések oldják a LELKI blokkjainkat, átélhetünk meditatív élményeket, megtapasztalhatjuk a belső béke állapotát, közelebb kerülve Önmagunkhoz.

A hangfürdőre kényelmes ruhában gyere, és érkezz pontosan.

Vezetett relaxációval indítalak el a hangutazáson és hagyunk időt a visszatérésre is. A program előtt/után személyesen, messengeren vagy akár emailben is bátran gyertek hozzám kérdésekkel, észrevételekkel. (gazdaglelek@gmail.com) Nem számít, ha még nem csináltál ilyet, kezdő és haladó relaxálót, meditálót is várok szeretette