Rólam

Üdvözöllek az oldalamon, Gazdag Viktóriának hívnak.

Természetgyógyász kineziológus, családállító, thetahealing konzulens és hangterapeuta vagyok. Ezen kívül egy 9 éves gyermek anyukája, született segítő, tisztán érző, mindent túlélő, főnixként újraszülető, önmegvalósító, folyton továbbképződő, örök idealista Nő is. Imádom a munkám, nagyon hálás vagyok azért, hogy minden nap azzal foglalkozhatok, ami igazán én vagyok, hogy segíthetek másoknak is továbblépni, változtatni azokkal a módszerekkel, amik az én életemet is megváltoztatták.

Felnőtteknek és gyermekeknek tartok konzultációkat, lelki oldásokat személyes és online formában is, ezen kívül csoportok számára hangfürdő meditációkat is vezetek rendszeresen. A tevékenységem számomra nem munka, hanem elhivatottság., küldetés, életfeladat.

A saját önismereti munkám 30 évvel ezelőtt kezdődött, amikor 10 évesen még engem vittek el a szüleim természetgyógyászhoz. Életem első kineziológia oldása után tudtam, hogy meg fogom tanulni a módszert és kineziológus leszek. Segítő pályámat mégis először egy közeli ismerősöm érintettsége miatt a fogyatékosügyben kezdtem, (autista, értelmi és halmozottan) sérült gyermekekkel dolgoztam 10 éven át. Ezen a ponton ismertem meg a tibeti hangtálakat, amit a gyerekekkel használtunk fejlesztő foglalkozásként, nagyon megérintett, ahogyan látványosan hatott rájuk. Eközben 12 éven át családállításokra jártam, és párhuzamosan kétféle irányzat iskolájában tanultam a családállítás módszerét (klasszikus Hellinger-i és a modern Rendszerállítást).

2012-ben kezdtem el a kineziológiával kezelni, azóta segítek alternatív módszerekkel a hozzám fordulóknak és folyamatosan képzem magam. Sok más módszert is megtanultam, mint a thetahealing, a reiki, vagy az OH kártyák alkalmazása, a sématerápia de a legkülönlegesebb, összetevő, amivel hazánkban egyedülálló módon kiegészítem a kezeléseimet, a tibeti hangtálak. Nagyon fontosnak tartom a hitelességet, így csak olyan módszert tanultam meg, ami nekem is segített és csak olyan klienst vállalok el, akinek érzem, hogy én is segíteni tudok.

Nekem miben segítettek a módszerek, amiket megtanultam, amiket ma én is alkalmazok? Ezeknek köszönhetem az önismeretben való fejlődésemet, a hátráltató negatív mintáim elhagyását, ami teljesen megváltoztatta az életemet. Gyerekként a kineziológia gyakorlatok segítettek a koncentrálásban, megszűntek a légúti allergiáim, valóra vált egy gyerekkori álmom, asztmagyógyszer helyett versenyszerűen sportolni kezdtem. Az oldásokkal tartósan rendeződött a testsúlyom, helyreállt a saját testemmel való kapcsolatom. Sok múltbeli traumát dolgoztam fel, rendeztem a családtagjaimhoz és a saját magamhoz fűződő viszonyomat, az önismereti terápiák segítettek át azon, amikor egy betegség miatt kiderült, hogy nehézségekkel kell szembenéznem a babavárás kérdésében. Az oldásokkal megerősödtem, ki tudtam lépni nárcisztikus párkapcsolatból, bevállalni egy válást, hogy kisgyerekkel együtt elköltözzek a szenvedélybeteg volt férjtől és új életet kezdjek, segített túlélni, újra talpra állni, új erőre kapni, gyógyulni és fejlődni számos lelki és testi problémámban.

Saját munkám során sok száz oldáson, konzultáción vagyok túl. A következő témákban segítettem eredményesen a hozzám fordulóknak:

● Önbizalom, megfelelési kényszer, határhúzás, határhúzás, önszeretet, önelfogadás

● Szenvedélybeteg szülők felnőtt gyermekeivel való munka

● Daganatos betegekkel való munka

● Hogyan legyek első az életemben? Hogyan éljem a saját életemet?

● Miért nem jön a baba? Anyaság blokkjai. Miért nem engedem meg magamnak?

● Trauma feldolgozás, elengedési problémák

● Milyen a nekem való munka vagy párkapcsolat? 

● Nem érzem jól magam a bőrömben, az életemben, nem tudom hogyan tovább.

● Evészavarok, túlevés, testsúlyproblémák. 

● Stresszoldás gyermekeknél, félelmek kezelése

● Párkapcsolati, kötődési problémák. Nem találom a társam. Nem érzem jól magam a párkapcsolatomban. Szexuális problémák.

● Konfliktusokkal terhelt kapcsolatok rendezése (családi, párkapcsolati, munkahelyi)

Módszereim ötvözésével (hangtálak ölelésében történő belső munka és oldás) valódi csodák születnek. Az oldások során arra törekszünk, hogy egy másik szemszögből nézzünk rá a kialakult helyzetre, hogy aztán abba az irányba léphessünk tovább, amely a fejlődést, illetve a gyógyulást a leginkább szolgálja. A hangtálas relaxált állapotban valóban el tudjuk engedni a bennünk élő régi traumás érzelmeinket,  a családállítás módszerével ráláthatunk tudatosan számunkra ismeretlen dinamikákra, mozgató rugóinkra,  önismereted fejlesztésével javulást hozunk létre az életminőségedben, személyes kapcsolataidban és az Önmagadról alkotott képben, így egy önazonos, örömtelibb életet élhetsz.

Célom, hogy szeretettel támogassalak az önismereted útján, gyengéd módszerekkel.

Szeretettel várlak kezeléseimen, hangfürdőimen,

Gazdag Viktória