Karácsonyi üdvözlet
Meghitt, békés karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves kliensemnek, oldalkövetőmnek, hangfürdős csoportomnak! 
 
Idén a legfiatalabb vendégem 6, a legidősebb 76 éves volt. Jöttetek vidáman, lelkesen, várakozással, fájdalmakkal és terhekkel, kimerülten és gyászban, reményekkel és kilátástalansággal.
 
Láttalak titeket elveszettnek, csalódottnak, szomorúnak, rezignáltnak, kiégettnek. Kerestétek a szerelmet, az otthont és a megérkezést, a gyógyulást, a nektek való munkát, a rátok váró babát. Vártátok a megértést, a figyelmet, a segítséget, a gyengéd, elfogadó, elbírhatatlan érzéseknek teret adó, értően hallgató, ítélkezés mentes jelenlétemet.
Majd felcsillantak a fények az alagutak végén, rájöttetek összefüggésekre, megláttátok a rejtett erőiteket és a lehetőségeiteket. Tanultatok határhúzást, önérvényesítést, nemet mondást. Pótoltátok a hiányaitokat, gyógyultak a sebek, elcsendesültek az indulatok, befogadhatóvá vált a szeretet, a megértés és a megbocsátás.
Kaptatok figyelmet, időt, gondoskodást, lelki fájdalomcsillapítást, technikákat, felismeréseket, katarzist. Megláttátok, hogy mindig van választásotok és lehet újra nálatok a kontroll a vágyaitok, érzéseitek, az Életetek felett.
Én pedig nagyon hálás vagyok, hogy kísérhetlek titeket ezen az úton, csodálatos látni a küzdelmeiteket, a bátorságotokat, a felszabadító könnyeket és a sóhajok után kisimult ráncokat. Felemelő kapni a jó híreket, az elcsendesült testi fájdalmakról, elsimult konfliktusokról, nyugodtan átaludt éjszakákról, megfogant babákról, megnyert állásajánlatokról, megjavult vérképekről, megkért kezekről, ötös feleletekről és minden lehetségesnek sosem hitt, mégis valóra vált álmokról.
Kívánom, hogy az ünnepeket töltsétek, nyugalomban, meghitt szeretetteljes érzésekben!
Szeretettel ♥️
Gazdag Viktória