Hogyan segíthet a családállítás az ingatlanod eladásában?

Erika fulladásos tüneteivel keresett meg. Kiderült hogy évek óta stresszelte, hogy nem tudta eladni a megüresedett családi ingatlant. Az ország másik végén volt a nagy ház egy hatalmas telekkel, amit nagyon terhes volt neki gondozni. Volt ingatlanosa, sok energiát tett már az eladásba, mégsem ment el a ház. Gyerekkori asztmája azóta újult ki, mióta árulta az ingatlant.
 
Családálltással megnéztük, mit jelentett számára tudatalatt a családi ingatlan és mi volt a fulladásai mögött lelki szinten.
 
Az derült ki, hogy Erikában mélyen összekapcsolódott a családi ház az édesanyja anyai törődésével, a szeretetével, a gyengédségével. A ház eladása ennek elvesztését jelentette számára. Erika felismerte, hogy a 7 éve elhunyt édesanyját mennyire nem tudta elengedni, milyen élő, fullasztó volt számára a fel nem dolgozott gyász.
Erikát segítettem a gyászfolyamatában, hangtál kezelésekre és kineziológia oldásra is eljött hozzám.
 
Pár hónappal később sikerült eladni az ingatlant. Erika szó szerint és átvitt értelemben is fellélegezhetett. Megkönnyebbült és a fulladásos tünetei is elmúltak.
 
Hozd el Te is a tüneteidet, problémáidat, és együtt megfejtjük módszereim segítségével ezek üzenetét és megkeressük a megoldásaidat.