Hogyan készüljek? Mit vigyek magammal a hangfürdő meditációra?

Mivel érdemes készülni a hangfürdőre, hangutazásra? Mit vigyek magammal?

Több, mint 8 éve tartok hangfürdőket Budapesten és környékén, fesztiválokon, családi, iskolai, céges rendezvényeken és többnapos elvonulásokon. Ennyi év és tapasztalat után is, számomra nagyon különleges, ÜNNEPI élmény minden egyes alkalom, ahol együtt utazunk, mélyülünk, tisztulunk a hangtálak varázslatos hangjaival és gyógyító rezgéseivel.

Praktikus szempontok szerint, a legfonotsabb előkészület a KÉNYELEM megteremtése egyéntől függően, ahogy Neked a legjobb (kényelmes ruha, pléd, szemfedő, meleg zokni). Emellett érdemes figyelni a helyes testtartásra, hogy keresztezett végtagokkal, görbe háttal ne akadályozzuk az energiák áramlását.

Célunk, hogy minden egyes sejtünket átmossák és harmonizálják a rezgések. Messzire tudunk szállni ebben a kissé módosult (theta) tudatállapotban, ezért a program végén érdemes külön figyelmet adni a FÖLDELTSÉGünknek. Vizet inni, végigsimítani a testünket, érintéssel, mélyeket lélegezve friss levegővel visszarázódni a valóságba. Természetesen, ha valakinek segítségre van szüksége ebben, ott vagyok, figyelek rátok. Előfordul, hogy a mélyről feldolgozatlan érzelmek, emlékek törnek be a relaxáció alatt, megérintődhetünk ebben, ezekkel is forduljatok hozzám bátran.

Mi az amit még hozz a kényelmes kiegészítőkön túl?

● Hozd el a NYITOTTSÁGodat, a KÍVÁNCSISÁGodat, hagyd, hogy hassanak rád a finom energiák, rezgések, a kedves és izgalmas hangok.

● Hozd el a TERHEIDET, a NEHÉZ ÉRZÉSEIDET, amiktől szívesen megszabadulnál. A hangfürdő remek lehetőség arra, hogy megtisztuljunk, elengedjünk, feloldódjunk a hangok lágy ringatásában és egy gyengéd, mégis mély tisztulásban lehet részünk.

● Hozd el a KÉRDÉSEIDET, ha nagy döntés előtt állsz, ha bizonytalan vagy, ha valamire nem találod a megoldást. Figyeld, meg, legyél vele és AHA élmények formájában megérkezhetnek a válaszaid. Sok kliensem számolt be arról, hogy hangfürdő alatt vagy az azt követő napokban világmegváltó ötletei támadtak, rájöttek összefüggésekre. Volt aki beszédes álmokban kapta meg a válaszait, volt aki egy megérzés, gondolat formájában.

● Hozd el a VÁGYAIDAT. A hangfürdő remek alkalom a TEREMTÉSre. A vizualizált képeket az agyunk ebben a hangtálas mély tudatállapotban igaznak hiszi el és ettől egy nagy lépést tehetünk afelé, hogy a vágyott képeinket be tudjuk vonzani, manifesztálni tudjuk az életünkbe a valóságban is.

● Hozd el a KIMERÜLTSÉGEDET. A hangfürdő remek alkalom a feltöltődésre, az elme lecsendesítésére.

● Hozd el az ELLENÁLLÁSODAT, azt is, ha szkeptikus vagy. A hangtálak meg fognak győzni, meglátod, nem tudsz, nem is akarsz majd ellenállni nekik. Finoman, lágyan közelítenek hozzád és ott gyógyítanak, ahol a legnagyobb szükséged van rá.

Kellemes meditálást, pihenést, révedést, teremtést, önmagaddal való találkozást, elvonulást, együttlétet, pihentető alvást, ki és bekapcsolódást kívánok minden hangfürdőzőnek!