Ismerd meg a túlevésed lelki okait és  békülj ki a testeddel!

Egyre több hölgy keres meg, akik minden igyekezetük ellenére újra és újra kudarcot vallanak a túlevés elleni küzdelemben. Tapasztalataim alapján egy olyan programot állítottam össze, ami a gyors megoldás ígérete helyett alapjaiban változtatja meg a testedhez és az étkezéshez fűződő viszonyodat. A folyamat teljesen személyre szabottan működik, a te kérdéseidre ad választ és a változások gyakorlati megvalósítása is a te igényeidhez igazodik.

Közös munkánk a  testképünket, a saját testünkkel való kapcsolatunkat hivatott megjavítani és az étkezési zavarok enyhe formáit segít orvosolni, mint a túlevés és a kontrollálhatatlan éhség.

Megvizsgáljuk, valójában mire vagy éhes, mit pótolsz a nassolással, megismerjük a valódi hiányaidat, tudatalattidba temetett vágyaidat, ki nem mondott szükségleteidet.

A rendszerállítás és a kineziológia feltáró eszközeivel megnézzük, mi áll a túlevésed mögött és érzelmi oldások segítségével kezeljük a mögöttes blokkokat.

A belső, valódi szükségletek pótlásán kívül, megtanulhatod helyesen kommunikálni az igényeidet, melyek által aztán valódi élményekhez jutsz. A testképed mellett az önbizalmad is helyrebillen és nem lesz szükséged többé a túlevésre!

Tapasztalataim szerint a változásnak időt kell hagyni. A  Te saját tempódban haladunk, figyelembe véve a problémád természetét, a komfortzónádat és az anyagi lehetőségeidet. A lényeget a jól felépített folyamatban és a találkozók rendzserességében látom. Közös utunk során sok felismerésben, megértésben, lehet részed és megbékélhetsz a testeddel és önmagaddal. 

Neked most csak azt az elhatározásodat kell meghoznod, hogy belevágsz.

Keress fel, ha

  • nem szeretsz tükörbe nézni, nem tudod elfogadni a testedet
  • az étkezés számodra bűntudatforrás
  • nem tudod tartani a súlyodat, szeretnél fogyni, de nem megy
  • úgy érzed, a tested irányít téged és nem te őt
  • elveszítetted a kapcsolatot a testeddel – nem érzed az éhséget, túl későn,vagy egyáltalán nem veszed észre a jelzéseit
  • nem tudod tartani a diétát (amelyet előírtak neked ételérzékenység vagy más okból kifolyólag)

Tarts velem, hogy alapjaiban változtassuk meg a testedhez, a testsúlyodhoz és az étkezéshez fűződő viszonyodat! El tudod képzelni, hogy  elutasítás, félelem, szégyen-szavak helyett magabiztos belső nyugalom, öröm és büszkeség töltsön el, ha a testedre gondolsz? 

Segítek, hogy visszatalálj önmagadhoz és megbarátkozz a testeddel, harmóniában működj együtt vele.

A program eddigi résztvevőinek visszajelzései:

“Elkezdtem megismerni magam, a berögzült gondolatokat megkérdőjelezni és rájönni milyen komplex összefüggések állnak a túlevéseim mögött. Sikerült kordában tartanom az éhségem, különbséget tenni valódi szükséglet illetve pótcselekvés között.” 

“Sikerült rendezni az evéssel kapcsolatos gondolatokat és abból egyfajta konklúziót leszűrni, megérteni számomra milyen szerepet is tölt be a étel és az evés. Megnyugvást érzek, mert van, aki segít nekem rájönni a felesleges  étkezések mögött mi húzódik meg.”

“Vikinek köszönhetően tartom a súlyom, kisebb ingadozással, amit csak a ciklusom okoz. Korábban rendszeres falásroham voltak, öntudatlanul ettem gyakran nagyon sokat. Ma már tudatosan észre tudom venni, és meg tudom állítani ezeket a rohamokat. Végre úgy érzem, én irányítom a testem.”

“Közös munkánk során rádöbbentem, milyen mostohán bántam a testemmel, nem is csodálkoztam, hogy sosem engedelmeskedett. Vikivel megtanultam újra kapcsolódni hozzá és együttműködni vele. Ez nem csak a diéta betartásában segített, más területen is hasznomra vált, például sokat javított a szexuális életemen is, hogy jobban tudok a testemre és a saját igényeimre hangolódni.”